Kuvaus
Valmista itse herkulliset konvehdit! Sydän suklaamuotilla valmistat 15 kaunista sydämen mallista suklaakonvehtia kerralla. Ohje 15 konvehdin valmistukseen: sulata noin 100-150 grammaa suklaata liedellä tai mikrossa. Laita konvehdin täytteeksi pähkinä tai lempimarjasi, ja kaada sula suklaa päälle. Jäähdytä konvehteja jääkaapissa vähintään tunnin ajan. Helppoa ja herkullista! Makuja voit vaihdella loputtomasti suklaita ja täytteitä vaihtelemalla: tee kaunis konvehti käyttämällä valkosuklaata ja tummaa suklaata, tai terveellisempi suklaa raakasuklaasta! Silikonimuotti on myös hyvä jääpalamuotti, jossa teet suloiset jääpalat hääboolin koristeeksii! Valmiin konvehdin koko: 2,8*2 cm, korkeus 2 cm. Materiaali: silikoni. Pesu astianpesukoneen yläkorissa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.